Hei kjære lesere!
den grønne kassaI dag har jeg en god nyhet til alle dere som enten er veganere, vegetarianere eller bare interessert i plantebasert mat og som ønsker å spise mindre kjøtt og mer grønt. I samarbeid med Veganermat tilbyr vi Norges aller første og eneste helveganske og økologiske matkasse som sendes til HELE vårt langstrakte land. Vi i Den Grønne Kassa mener og ønsker at absolutt alle skal ha muligheten til å lage og smake på vår matkasse, som vi er så stole av. Så uansett om du bor i storbyer som Oslo og Bergen , eller i mindre steder som Hammerfest og Tvedestrand, kan du være helt sikker på at du kan få vår matkasse sendt rett hjem på døra di. For hva er vel bedre enn det?

… Jo, rabatter! Så akkurat i dag har vi lyst til å gi dere 20% på deres første grønne matkasse*. Dersom dette høres fristende ut, er det bare å klikke seg inn på nettbutikken til Veganermat og legge din matkasse i handlekurven. Først velger du enten Original kasse eller Glutenfri kasse, deretter antall personer matkassen skal mette(1, 2 eller 4 pers) og om du ønsker middag for 3 eller 5 dager. Deretter er det bare å klikke på «legg i handlevognen». Når du går til handlevognen for betaling, fullfører du alle trinnene i betalingsprosessen og taster inn rabattkoden «VEGANSLIFE20» til høyre på nettsiden under det grønne feltet «Order summary».

Når du nå bestiller Den Grønne Kassa fra nettbutikken til Veganermat, kan du også legge til hvilke som helst andre varer fra nettbutikken til handlekurven din og dermed slippe å betale frakt. Dette kan du gjøre før hver utlevering av Den Grønne Kassa. Bare velg «Matkassefrakt (Kasseleveringsplaner) – Gratis frakt» under valg av type levering.
den grønne kassaEr du fortsatt usikker på om du ønsker å bestille matkasse fra oss? Da hjelper det kanskje å se på både tidligere og kommende menyer for å se hva slags smakfulle og deilige retter du har i vente dersom du bestiller en matkasse i dag. Klikk deg inn her for å se tidligere og kommende menyer. Dersom du bestiller Den Grønne Kassa i dag før klokken 23.59 får du både 20% på første kassa og du er med på førstkommende utsending mandag 7.november, uke 45 kasse

NB! Den grønne kassa koster ikke 5 kroner, men dette er beløpet vi trekker fra din konto for en kjapp kortsjekk. Den aktuelle prisen for akkurat din matkasse vil bli trukket dagen kassen sendes ut, så husk å ha dekning hver mandag i partallsuker. Ved å bestille Den Grønne Kassa inngår du en fast avtale med oss og det er ditt ansvar å eventuelt si opp avtalen eller bytte kasse innen endringsfristen åtte dager før utsending. Se «Om Den grønne kassa» for oversikt over bestillings- og avbestillingsfrister.
* Ved å bruke rabattkoden «VEGANSLIFE20»,  får du 20% avslag på den første kassa og binder deg til minst 3 kasser. 

den grønne kassa
© FOTO: Britt K. Andersen

Husk å følge meg på sosiale medier!

  • Facebook: Veganslife.com
  • Instagram: Aveganslife
  • Snapchat: Veganslife (Åpne Snapchat-kameraet, pek det mot den snodige spøkelsesfiguren i linken, bruk fingeren din til å «fokusere» på den og voila!)
Add to Favourites